Over

Waarom BG JOBS?

Wij kunnen de werving & selectie van uw personeel organiseren. Ervaart u krapte op de arbeidsmarkt, dan heeft u ons nodig. Wij vinden graag de juiste specialist voor uw bedrijf, afkomstig uit Oost-Europa maar ingeburgerd in de Nederlandse samenleving.

BG JOBS beschikt over een goede backoffice die bestaat uit specialisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste regelgeving en wetswijzigingen.

  • Scherpste payrolltarief
    BG Jobs garandeert u een scherp tarief. Zo ziet u meteen wat u kwijt bent per uur – geen verrassingen achteraf.
  • Payroll informatie / Backoffice
    Feitelijk door gebruik te maken van de payroll oplossing van BG Jobs, kunt u het werkgeverschap uitbesteden of delegeren. Het betreft specifiek het financiƫle, juridische en administratieve gedeelte. De dagelijkse leiding aangaande taken, roostering, etc. blijft natuurlijk in eigen handen. Zo houdt uw relatie binding met de werknemers, ook al staan deze niet meer op uw loonlijst.
  • Tarieven
    Tarieven zijn maatwerk. Om de tarieven laag te kunnen houden werken we zoveel mogelijk geautomatiseerd en met een kostprijsfactor (met als resultaat een ALL-IN tarief door vermenigvuldiging met het brutoloon) gebaseerd op aantal gewerkte weken, pensioen, betaaltermijn etc.

Door gebruik te maken van BG JOBS delegeert u het werkgeverschap zodanig dat u juridisch gezien geen werkgever meer bent. En dat, zonder de binding met de medewerkers te verliezen. Ideaal!